Tocatoare de lemn - biomasa

 

               

PROGEMA FOREST este importator in Romania pentru utilajele de la firmele GANDINI MECCANICA, NEGRI si CECCATO din Italia, respectiv o intreaga gama de tocatoare pentru biomasa si valorificare a masei lemnoasa si deseuri, echipate cu dispozitive speciale, in scopul de a maximiza fiabilitatea si productivitate.

Tocatoare de crengi cu disc pentru diametri pana la 22 de cm

Tocatoare de lemn cu tambur pentru productie mari

Tocatoare deseuri vegetale cu ciocane, pentru compost

Tocatoare de crengi cu cutite rotative pentru lemn de foc

 

www.tocatoaredecrengi.ro

          

 

  

 

          

Tocatoare de crengi cu disc sunt folosite la tocarea de crengi, material lemnos uscat sau verde de mici dimensiuni pana la 25 de cm grosime. Tocatoarele sunt alimentate manual de catre operator.

Tocatoare de lemn cu tambur sunt indicate in productia de biomasa pentru sectorul energetic pentru procesare lemne sau busteni pana la 80 cm in diametru. Tocatoarele sunt alimentate cu macarale, excavatoare cu graifer.

Tocatoare de resturi vegetale cu ciocane sunt destinate pentru tocarea deseurilor vegetale sau lemnoase pentru compost si productia de biomasa. Utilaje mici sunt alimentate manual, tocatoare mai mare cu macarale sau incarcatoare

Tocatoare de crengi cu cutite rotative, sunt destinate pentru tocarea si taiere crengi si tulpini pentru productia de lemn de foc de dimensiuni mici. Tocatoarele sunt alimentate manual de catre operator.