Freza forestiera

 

Freze forestiere - Freze universale - Freze pentru pietre

PROGEMA FOREST este importator unic pentru freze si utilajele marca AGRI WORLD in Romania.

AGRI WORLD SRL este o companie italiana care proiectează și produce utilaje agricole și forestiere pentru prelucrare solului: freze forestiere pentru andancimi mari, freze mulcere universale, freze pentru cioate, freze pentru pietre și roci, concasoare și mașini de reciclare. Cu tenacitatea și inventivitatea, compania este în mod constant în curs de dezvoltare, mereu aducand noi utilaje inovatoare și versatile pe piață.

Calitatea și soliditatea produselor a permis companiei să devină bine cunoscute în multe țări din Europa și din lume. Obiectivul principal al companiei, iar punctul său forte este capacitatea sa de a satisface nevoile diferite ale fiecarui client, pornind de la o versiune de bază și de modificare a acestuia pentru a satisface toate cererile.

Chiar și post-vânzare a utilajelor merită să fie menționat: rapid, eficient și efectuat de către tehnicieni specializați.

FTC Utilaj multifunctional conceput pentru uz profesional în silvicultura. O singura masina, permite prelucrarea si pregatirea solului in prezenta de radaciri, cioate, buturugi, arbusti și vegetatie in profunzime intr-o singura trecere cu adanncime intre 20 si 50 cm in funtie de model. Poate fi de asemenea folosit ca tocator forestier de lemn, crengi si resturi vegetale, sau poate distruge pietre, stabiliza solului si reface drumurile forestiere etc.

Freza universala AGRI WORLD FTC, este un utilaj multifuctional potrivit pentru uz forestier si pentru lucrari agricole.

Acest gen de freze sunt unice pe piata, conform caracteristicilor, deoarece este un utilaj de mijloc intre un tocator - mulcer forestier pentru defrisare si maruntire vegetatie in suprafata (arbusti, iarba, crengi, stuf, lemne pana la 20 de cm in grosime) si o freza pentru prelucrarea pamantului pana la 20 cm in adancime de lucru si in prezenta de pietre, roca, in toate conditiele de teren, tare sau umed. Rotorul de dimensiuni mari cu dintii din widia, carcasa din hardox si dubla transmisie, ofera rezistenta si fiabilitate indelungata si in conditii grele de lucru.

  • Produse
  • Freze forestiere

    Freza forestiera multifunctionala pentru distrugere si tocare cioate, radacine, buturugi si resturi vegetale, pregatirea solului

  • Freze forestiere universale

    Freza forestiera universala, multifunctionala pentru defrisare si prelucrarere terenului, curatare pasuni, tocare crengi, arbusti si resturi vegetale, spargere pietre in suprafata.