Despre Noi

PROGEMA FOREST SRL este o firma dinamica ce activeaza ca reprezentant-distribuitor direct in domeniul forestier. Are cea mai larga gama de UTILAJE FORESTIERE: masini si echipamente pentru exploatare forestiera, colectate si transportare in padure.  Utilaje si linii de prelucrare si despicare lemn de foc. Utilaje pentru intretinere paduri si mediu, valorificarea biomasei, tocare lemne, maruntirea crengilor si resturilor vegetale, frezare cioate.
 
Firma noastra ofera cu profesionalism si promptitudine, consultanta gratuita si asistenta tehnica specializata in achizitia pentru utilaje forestiere de ultima generatie si inalta tehnologie.
 
Misiunea noastra este, de a veni in intampinarea nevoilor clientilor, oferind solutii care satisfac standardele cele mai exigente, atat in privinta calitatii, cat si a serviciilor oferite.
 
Lista referintelor activit─âtii desfasurate pana in acest moment, de la diferite brand-uri recunoscute la nivel european, include companii producatoare din Italia, Spania si Europa de Nord.
 
Cu siguranta aici veti gasi ceea ce cautati pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere.


Freza forestiera AGRI WORLD FTC

OSMA tocatoare forestiere pentru pasuni

Tocator de lemne GANDINI MECCANICA CT50 MTS

Funicular forestier cu pilon GREIFENBERG TG 700

389

Linie de procesare lemn de foc BALFOR Continental 480

Tocatoare de resturi vegetale ORSI GROUP